Stikkord

, , , ,

Hver gang jeg skal sette meg ned å skrive litt, stopper det helt opp.
Nå skal det sies at det er jo tross alt bilder jeg tar og ikke en historie forteller.

For the moment befinner jeg meg i Alta, og skal jobbe under Offroadfinnmark. For dere som ikke vet hva det er kan dere sjekke ut mer her http://offroadfinnmark.no/.
Dere som følger med på hva jeg gjør vet jo at jeg var også her i fjord å jobbet, det var en kjempe opplevelse. Mye vidde, sol, skodde, litt regn, og satans med mygg.
Med tanke på all myggen fikk jeg ikke 1 stikk i fjord faktisk. Takket være satans sprayen jeg fikk tak i på apoteket.

Været deriomot i år, er ikke like sammarbeidsvillig i år. (se bildet)
Altså regn i seg selv er jo ikke så ille, ikke vind heller. Det er jo bare å kle på seg godt med ull og oljehyra (regntøy).
Men når du da kjører i en åpen ranger, da blir liksom alt vått.

Så min store bekymring er vel heller fotoutstyret og laptop,n min.
Jeg har vært ute en stormfull nordnorsk sommer før. 🙂
Heldigvis er jeg så heldig å ha min faste fotomakker Geir Stian med, som jobbet sammen i fjord under OF2011 og Finnmarksløpet 2011.
Når man jobber såpass intens, i tilegg til alle andre faktorer som kulde, regn, vind, mygg, knott som kommer inn overalt, søle, tregt nett og opp på toppen av alt det lite søvn.
Da er det viktig at man har kjemi med den man jobber med, å ikke minst å ha humor oppi alt 🙂 Det er det ingen mangel på når det gjelder oss. Til tider tørr, men det er jo slikt gode historier kommer ut av.
Som da jeg under finnmarksløpet la kamera mitt oppi tilhenger der scooteren våres var (merk jeg hadde ikke sovet på 2 døgn). Gud vet hvorfor jeg la den der, jeg var egentlig mest fokusert på den senga som venta på meg på sjekk punktet.
Så jeg gikk jo bare rett inn å sjekket inn, å oppdaget det først når jeg skulle sette kamera til lading.. Hysteri og full panikk.. Det skal også sies at jeg ikke er en som roter bort utstyret mitt, jeg er meget forsiktig med utstyret mitt. Det var et klart tegn på at nu må du hut dæ i sæng.

Mange fler historier har det blitt, men nå venter en siste varm dusj før jeg kommer hjem til Tromsø søndags kveld. Så stakkars den som sitt ved siden av meg på flyet på tur til Tromsø 😀
Å det beste m å være borte er å komme hjem til min kjære. Til dusj, god mat og masse kjærlighet.<3

Siden of700 ble avlyst i år så blir det en kortere tur dette året.
Men absolut ikke mindre utfordrende under of300. Mer intens jobbing og så er jeg slikt laget at jeg må minst få tatt like bra bilder som i fjord. Å I fjord ble det mye variert og spennende bilder.
Noen av dem kan du se her: https://photoartica.wordpress.com/2011/09/06/fresh-and-new/ eller så kan dere også se her under of700: http://offroadfinnmark.no/bilder-2011/

Jeg skal legge ut bilder fra årets ritt når jeg kommer hjem, det blir lite tid til blogging under rittet.
Ellers har jeg jo mye annet spennende å dele med dere nå utover høsten.
Så følg med 😉

Avslutter med et blide av oss i fjord, litt mindre regnvær.
Men blide som bare det 🙂
Ha en strålende helg og send masse varme tanker tell oss 😀 før vi træng det!!

Reklamer