Stikkord

, , ,

Har prøvet meg på forskjellige steder med blogg men har endelig funnet noe som passer meg. Litt trist å måtte forlate min tidligere blogg med alle de flotte kommentarene og folk som kikker innom den.  Jeg kommer til å beholde den gamle slik som den står nå. Men det er her det skjer fra og med nu! 🙂 Tusen takk til Irene som har hjulpet meg med knoting av bloggen, da tiden ikke strekker til for meg rett og slett bestandig. Sjekk ut Irene sin side her

Høsten er her og mørketiden kommer om 2 mnd her oppe i nord 🙂 Fin tid til foto kos og mimre over sommeren 🙂

Første blogg innlegg starter med noen bilder jeg tok under Offroadfinnmark, som jeg var hyret inn som fotograf i slutten av juli.
5 fantastiske dager på vidda. Selv om i visse stunder da jeg var gjennomvåt, kald, trøtt og det er så svart av mygg at for hver gang du puster inn får du ufrivillig protein tilskudd.
Bannskapet står høyt og øynene klistret igjen fordi det eneste du kan tenke på er den forbanna soverposen og tørre klær.

Men det er verdt å vente, man ser det ikke akkurat i det øyeblikket, fordi det naturlige behov for søvn er det eneste man kan tenke på.
Skodda ligg tykt over fjellet, det surkler i de såkalte fjellstøvlene som en gang var vanntette og lurer på om de hele tatt kommer til å tørke på hele turen.
Så kommer rytterne inn lyset er perfekt og samen på checkpoint stiller seg opp for å gi dem sin velkomst i full habitt og paraply.
ALT sitter, lyset, skodda alt er perfekt. Hvis det finnes noe som heter fotografisk adrenalin, kan dette falle under kategorien.
Jeg glemmer alt som er av våte klær,trøttheten forsvinner og soveposen er ikke i tankene mine.
Så her er noen utvalgte bilder fra de 5 dagene 🙂

Duppeditter som ikke samarbeider

Reklamer